fbpx

kung fu, yoga & meditatie in één cursus

Waarom deze combinatie?
  • Voor een gezond, fit en flexibel lichaam
  • Betere conditie (meer longinhoud)
  • Meer zuurstof naar de hersenen
  • Scherpe mindset
  • Méér energie

Zen Kung Fu is een training waarin je op een rustige en ontspannen manier praktische Kung Fu technieken, verschillende yoga bewegingen en ademhalingstechnieken leert! Je krijgt een deel meditatie (visualisatie), yoga, een korte maar intensieve krachttraining en een deel zelfverdediging. Hierdoor ben je in 1 les zowel fysiek als mentaal aan het trainen om een sterkere en positievere “ik” te worden!

“Je hoeft niet in top conditie te zijn om met deze cursus te beginnen!”

Level 1, 2 en 3 zijn cursussen voor 14 jaar en ouder, elke conditionele staat en iedereen kan het op eigen tempo meedoen! Bekijk de verschillende levels (ook voor kids van 6 tot 12 jaar) en meld je aan voor de eerst volgende cursus!

Wil je aan je innerlijke balans werken? Wil je afvallen? Spiermassa aankomen? Je flexibiliteit en evenwicht terug krijgen? Oosterse krijgskunsten leren? Aan je lichaamshouding werken? Zen Kung Fu.

Locatie

Je kunt elke dag een kijkje komen nemen in onze dojo en een groepstraining Zen Kung Fu met ons meedoen! Meld je aan om een proefles te reserveren en de exacte data en tijden te krijgen!

Fitness Studio Bagheera
Rapenlandstraat 15
5623 EW, Eindhoven

Small Group Training op locatie

Wil je met vrienden, familie of kennissen op je eigen locatie (kantoor, bedrijf, evenement) trainen dan is dat ook mogelijk! Neem contact op voor prijzen en meer informatie.