Join our Team!

Wij zijn op zoek naar personal trainers, yogi’s, martial-artists, eco-friendly bedrijven en stagiaires!

Zen Kung Fu is aan het groeien! We hebben de komende maanden een drukke agenda en hebben daar hulp bij nodig van vrijwilligers en stagiaires (met vergoeding). Heb jij een speciale vaardigheid waar je enthousiast van wordt en wil je deze skills inzetten bij Zen Kung Fu dan hebben wij een super leuke, educatieve, gezonde, motiverende functie voor jou! Wil jij (bijvoorbeeld voor school) aan bepaalde vaardigheden werken zoals bv; grafisch ontwerpen, marketing, organisatie, lesgeven, etc. dan is dit ideaal voor jou!

Waar wij in eerste instantie naar op zoek zijn is enthousiasme voor onze visie en motivatie in ons team! Alle leeftijden, geslacht en talen zijn welkom! Moet enige affiniteit hebben met het maken van verse smoothies! Spreekt kung fu, yoga, meditatie, veganisme, de natuur, het milieu, sport, supplementen, gezondheid en fitness jou aan, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Je gaat jezelf in veel aspecten kunnen ontwikkelen zowel zakelijk (financieel) als persoonlijk (gezondheid, kennis).

Zen Kung Fu is niet de gebruikelijke personal training fitness school dus we verwachten niet de gebruikelijke sollicitatie.
Je naam, geboortedatum en korte motivatie tekst zijn voldoende!