Personal Training

Er is altijd een manier met personal training!

Je maakt telkens maar geen tijd om naar de sportschool te gaan en thuis skip je na 10 minuten meedoen met een YouTube video naar een volgende trainingsvideo die je ook maar niet af maakt, want je wil een trainer die niet alleen zegt welke oefeningen je moet doen maar je ook motiveert & corrigeert tijdens de training. De groepslessen op de sportschool vallen ook nog eens allemaal buiten je schema..

Dan zit niks anders op dan personal training!

Wanneer je traint met een personal trainer ga je een “commitment” aan en wordt je gepusht om 100% van je inzet te geven. Zo krijg je geen excuses van: “ik ben moe vandaag” of “ik skip deze week een les”. Personal training is dus ideaal voor mensen die wat houvast nodig hebben voor het sporten. Laten we elkaar helpen om een gezond leven te leiden en om fit te worden, dat is tenslotte wat we allemaal willen toch? Ben jij iemand die ons kan gebruiken, kom dan eens langs voor een gesprekje. We kunnen je direct een training sessie laten ervaren!

Met personal training krijg je allerlei verschillende mobiliteit- & zelfverdedigingsoefeningen, yoga & ademhalingstechnieken. Een van de beste manieren om je te ontladen van opgekropte energie is door aan vechtsport te doen. Met de yoga poses ontdoe je je lichaam van slechte energie en laat je goede zuurstof door je lichaam stromen. Door speciale ademhalingstechnieken en visualisatie (meditatie) kom je weer tot rust en zorg je voor een lagere hartslag.

De personal trainer legt je precies uit waarom en hoe je ademhalingsoefeningen en andere technieken uit moet voeren. Als je het na een tijdje onder de knie hebt kun je er thuis mee verder! Tijdens de intake bepalen jij en de trainer wat voor training, voeding en eventueel meditatie oefeningen er nodig zijn om jouw doel te behalen!
Onze intentie met personal training is jou alle tools geven die je nodig hebt om jezelf zo bewust mogelijk te maken over beweging, gedachten, voeding en “jouzelf”.

Meld je aan! Op afspraak wanneer het jou uitkomt, overdag of s’avonds – Personal training (één op één training) Laat een bericht achter met de gewenste aantal lessen, data/tijden, locatie en persoonsgegevens. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op om een training zelfverdediging, yoga en meditatie te plannen!

Bent u lid bij Fitland Eindhoven Olympia?

Recensies