fbpx

In 8 weken een atletisch lichaam, ijzersterk immuunsysteem & scherpe mindset met Zen Kung Fu Personal Training!

Hoe klinkt het volgende?
 • In 8 weken terug naar je natuurlijke ideale lichaamsgewicht
 • Je bent gezonder en fitter dan ooit
 • Je bent mentaal positiever, creatiever en hebt méér focus
 • Je bent in balans en gecentreerd
 • Je kiest voor een winnaars mindset

of…

 • Je bent zelfverzekerd en gemotiveerd omdat je weet wat je doet
 • Je levensstijl is aanstekelijk
 • Je bent rustig in je hoofd en maakt de juiste keuzes
 • Je hebt je gezondheid volledig onder controle

“Als het er op aankomt, is het meest belangrijke in je leven, simpelweg je algehele gezondheid!”

Mijn naam is Danny Bravo en ik ben personal trainer / oprichter van Zen Kung Fu. Ik kan ervoor zorgen dat jij in 8 weken een gezond patroon in je levensstijl gaat creëren en ontwikkelen om er voor de rest van je leven profijt van te hebben. Ik heb het gedaan, ik heb anderen geholpen het te doen, ik wil jou helpen al het bovenstaande te krijgen! Met deze unieke training werk je aan je lichaam, discipline, focus en mindset. ❤💪👊

Kijk even met me mee naar het protocol en welke stappen we gaan nemen om je naar een gezond-, atletisch lichaam en positieve mindset te brengen.

De stappen!

Allereerst beginnen we met Protocol #1. Wat is dat? Een methode om in 7 dagen je lichaam volledig te ontgiften van ongewenste “ziektes & afvalstoffen”. Dit is van essentieel belang om een gezonde fysiek en mindset te hebben. Een goede basis om op te kunnen bouwen en onderdeel van onze 8 weken programma. Je gaat namelijk 7 dagen lang, een bepaald aantal uur vasten en binnen een bepaalde tijdsframe eten. Je vermijd dierlijke vetten, zuivel en suiker of koolzuurhoudende dranken. Tijdens het vasten drink je alleen water, geen thee of koffie. Wat er gebeurd is dat jouw lichaam bepaalde “slechte” vetten gaat verbranden en afvalstoffen zoals slijm en parasieten gaat afstoten en afvoeren.

Na (of tijdens) Protocol #1 volgen 2 en 3. Hierin krijg je persoonlijke begeleiding om alle oefeningen en bewegingen correct uit te voeren. Zo krijg je bijvoorbeeld met Protocol #2 yoga-technieken en ademhalingsoefeningen die we gebruiken om de verbinding te leggen tussen het fysieke en het innerlijke. Van buiten naar binnen. Doordat jij tijd met jezelf door gaat brengen ga jij ongeacht je geloof hierin, je bewustzijn vergroten. Misschien denk je dat je dat je hele leven al hebt gedaan, maar er is een groot verschil tussen praten tegen jezelf of naar jezelf luisteren.

Met Protocol #3 werken we aan je kracht & conditie. Met bewegingen uit kung fu leer je jezelf te verdedigen, hoeveel doorzettingsvermogen je hebt, discipline en verbetert je spieren, conditie en flexibiliteit. Doordat je jezelf leert verdedigen straal jij zelfvertrouwen uit waardoor je vaker in positieve situaties terecht komt! Ook gebruiken wij kung fu om superfit te worden. De bewegingen kunnen langzaam als tai-chi om te ontspannen worden uitgevoerd. Maar ook explosief en snel om in te zetten als conditie en krachttraining.

Jij kunt de allerbeste versie van jezelf worden! Dat weet jij!

Om deze informatie toe te kunnen passen en direct te beginnen ga ik je binnenkort de exacte planning geven van een “protocol week”. Zodat jij alvast met een gezonde levensstijl kunt beginnen. Gebruik de methodes om je eigen persoonlijke schema te maken en de superheld in je wakker te schudden! Wees vastberaden en “be unstoppable”!

Laten we de planning checken, of..

ben je klaar om de volgende stappen te zetten?

Ik help je graag! Ik weet hoe het is om je zwak en moe en dik en depressief te voelen want ik zat ook zonder de juiste kennis in een neerwaartse spiraal. Ik deel mijn kennis graag met iedereen die het nodig heeft en zoals je ziet geef ik veel informatie en methodes gratis! Neem je er 8 weken begeleiding bij dan kan niets meer in je weg staan en zul jij jouw doelen zeker kunnen “smashen”!

De volgende stappen zijn:

1. Like onze facebook pagina!

2. Join onze facebook groep!

3. Meld je aan voor een personal training sessie!

4. Word de beste versie van jezelf!

Personal Training Actie!

 • Intakegesprek + Lichaamsmeting
 • Een Personal Training Sessie van 60 min.
 • Gratis Zen Kung Food Greenz (t.w.v. €29,95)

Actie! Geen € 65,- maar tijdelijk voor € 35,-