Kom meedoen met de exclusieve Zen Kung Fu lessen in Eindhoven, Woensel! Voor beginners van alle leeftijden die d.m.v. lichaam en geest een betere innerlijk- en fysieke conditie op willen bouwen! De les bestaat uit een aantal vormen van Kung Fu, krachttraining, yoga en meditatie. Het zal je fitter en sterker maken zodat je telkens weer je grenzen kunt verleggen!

Zen Kung Fu is perfect voor degene die zich mentaal en fysiek wil ontwikkelen d.m.v. effectieve zelfverdediging, intensieve krachttraining, stretchen en concentratie. Klik hier voor locatie & tijden en meld je direct aan voor een gratis proefles!

Waarom Zen Kung Fu Eindhoven?

Omdat jij op zoek bent naar een training waarbij je op een rustige en ontspannen manier de essenties van praktische Kung Fu technieken leert.

Zen Kung Fu is een mix van vechtsport, yoga en meditatie. De verschillende soorten vechtkunsten uit China zijn erg praktisch in een gevecht en hebben als doeleinde een fit lichaam, mentale gezondheid en voornamelijk zelfverdediging voor zowel mannen als vrouwen. Lees Meer