fbpx

Zen Kung Fu

In 8 weken een atletisch lichaam, ijzersterk immuunsysteem & scherpe mindset!

(met de 3 meest natuurlijke en efficiëntste methodes)

Hoe klinkt het volgende?

In 8 weken terug naar je natuurlijke ideale lichaamsgewicht
Je bent gezonder en fitter dan ooit
Je bent mentaal positiever, creatiever en hebt méér focus
Je bent in balans en gecentreerd
Je kiest voor een winnaars mindset

of..

Je bent zelfverzekerd en gemotiveerd omdat je weet wat je doet
Je straalt (waardoor mensen interesse in je krijgen)
Je levensstijl is aanstekelijk (mensen vragen je om advies)
Je bent rustig in je hoofd en maakt de juiste keuzes
Je hebt je gezondheid volledig onder controle

“Als het er op aankomt, is het meest belangrijke in je leven, simpelweg je algehele gezondheid!”

Hallo!

Ik ben Danny Bravo, personal trainer en oprichter van Zen Kung Fu. 

Ik kan ervoor zorgen dat jij in 8 weken een gezond patroon in je levensstijl gaat creëren en ontwikkelen om er voor de rest van je leven profijt van te hebben. Ik heb het gedaan, ik heb anderen geholpen het te doen, ik wil jou helpen al het bovenstaande te krijgen! Met deze unieke training werk je aan je lichaam, discipline, focus en mindset. ❤💪👊

Kijk even met me mee naar de schema’s en welke stappen we gaan nemen om je naar een gezond-, atletisch lichaam en positieve mindset te brengen.

Protocol #1 – Voeding & Vasten

Allereerst beginnen we met Protocol #1. Wat is dat? Een methode om in 7 dagen je lichaam en geest volledig te ontgiften van ongewenste “ziektes & afvalstoffen”. Dit is van essentieel belang om een gezonde fysiek en mindset te hebben. Een goede basis om op te kunnen bouwen en onderdeel van onze 8 weken programma. Je gaat namelijk 7 dagen lang, per dag een periode van 8 uur eten, en daarna een periode van 16 uur vasten. Je vermijd vlees, vis, zuivel en suiker of koolzuurhoudende dranken. Tijdens het vasten drink je alleen water, ook geen thee of koffie. Wat er gebeurd is dat jouw lichaam bepaalde “slechte” vetten gaat verbranden en afvalstoffen zoals slijm en parasieten gaat afstoten en afvoeren. 

Protocol #2 – Yoga & Ademhaling

Door het inzetten van yoga-technieken en ademhalingsoefeningen gaan we de verbinding leggen tussen het fysieke en het innerlijke. Van buiten naar binnen. Doordat jij tijd met jezelf door gaat brengen ga jij ongeacht je geloof hierin, je bewustzijn vergroten. Misschien denk je dat je dat je hele leven al hebt gedaan, maar er is een groot verschil tussen praten tegen jezelf of naar jezelf luisteren. Bekijk de specifieke bewegingen en oefeningen op youtube! (Links staan onderaan)

Protocol #3 – Kracht & Conditie

Met bewegingen uit kung fu leer je jezelf te verdedigen, hoeveel doorzettingsvermogen je hebt, discipline en verbetert je spieren, conditie en flexibiliteit. Doordat je jezelf leert verdedigen straal jij zelfvertrouwen uit waardoor je vaker in positieve situaties terecht komt! Ook gebruiken wij kung fu om superfit te worden. De bewegingen kunnen langzaam als tai-chi om te ontspannen worden uitgevoerd. Maar ook explosief en snel om in te zetten als conditie en krachttraining. Bekijk de specifieke workout en oefeningen op youtube! (Links staan onderaan)

Jij kan de allerbeste versie van jezelf worden! Dat weet je!

Om deze informatie toe te kunnen passen en direct te beginnen ga ik je nu de exacte planning geven van een “protocol week”. Zodat jij alvast met een gezonde levensstijl kunt beginnen. Gebruik de volgende methodes om je eigen persoonlijke schema te maken en de superheld in je wakker te schudden! Wees vastberaden en “be unstoppable”! Laten we de planning checken!

De Planning

“Vanaf dit punt ga je verandering merken!”

Ben je klaar om de volgende stappen te zetten?

Ik help je graag! Ik weet hoe het is om je zwak en moe en dik en depressief te voelen want ik zat ook zonder de juiste kennis in een neerwaartse spiraal. Ik deel mijn kennis graag met iedereen die het nodig heeft en zoals je ziet geef ik veel informatie, schema’s en methodes gratis! Neem je er 8 weken begeleiding bij dan kan niets meer in je weg staan en zul jij jouw doelen zeker kunnen “smashen”!

De volgende stappen zijn:

  1. Like onze facebook https://www.facebook.com/zenkungfunl
  1. Join oinze facebook groep https://www.facebook.com/groups/zkfcommunity
  1. Laat een bericht achter via mail info@zenkungfu.nl
  1. Neem je eerste personal training sessie! http://zenkungfu.nl/personal-training
  1. Word de beste versie van jezelf!